Lieve mensen die komen naar het festival.
 
Ik wens mijn bijdrage te leveren aan het “Magical Zen Festival” door de boodschap rond te dragen, ‘Angst kan je overwinnen’.

Wij hebben angsten nodig om te overleven, het zit ingebakken. Maar helaas staat ‘angst’ intern niet altijd correct ingesteld. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Met het niet goed afgesteld staan betekent voor de meeste mensen dat de angst in overdrive is. Die overdrive betekent dat je met een irreële angst zit. Meer angstig dan dat er nodig is. Een beetje faalangst kan geen kwaad, of een klein beetje angstig om met te auto te rijden. Het is eerder een kwestie van net voldoende alert te zijn. Of zoals onze jonge gasten het zeggen, Ik wil niet heel de tijd “on edge” zijn. 
 
Tijdens mijn lezing zal ik het hebben over de oorzaak van angsten, hoe dat in ons onderbewustzijn is geslopen. Je zal dan leren dat er angsten op verschillende niveaus zijn. Van een trigger angst dat af en toe eens opduikt om dat je getriggerd wordt door iets. Tot een angst die ervoor zocht dat je 24 op 24 en 7 op 7 alert bent, er is geen stoppen aan. 

Wil jij meer weten over angsten en de aanpak ervan. 
Dan nodig ik jou graag uit naar mijn lezing. 
 
En je bent altijd welkom voor een positief babbeltje aan mijn stand. 
Ik kijk er alvast naar uit. 
 
Wim Heinkens 
Fearmaster  
www.nooitmeer.be/