Misschien herken je Veerle door één van haar vele rollen in Vlaamse series, maar naast haar succesvolle acteercarrière is ze ook een gekend mental coach in de bedrijfswereld.

Ik ben Veerle Dobbelaere en mijn hart klopt voor mensen.

Naast actrice ben ik sinds 2009 ook Professioneel gecertificeerd Mental Coach. Dit diploma behaalde ik vanuit mijn passie voor mensen en hun gevoelens, gedrag en gedachten. Ik noem mezelf graag ‘expert in mensen’.

Als actrice genoot ik er enorm van om in de huid van een personage te kruipen en uit te zoeken waar haar dromen en verlangens liggen, maar evengoed waar de grote pijn en angst zitten. En vooral: hoe mijn personage dat vormgeeft. Want daar heeft elk van ons nu eenmaal een ander masker voor.

Daarnaast ben ik me ook erg bewust van mijn ademhaling, want ademhaling is de basis van hoe ik mijn lichaam inzet als instrument om een rol te vertolken. Ik leerde herkennen wat stress, positief en negatief, doet met iemands ademhaling, en welk effect dat heeft in communicatie met anderen.

Die passie voor de mens en zijn gedachten, gevoelens en gedrag, heeft geleid tot mijn studies als professionele mental coach die van mij niet alleen een gecertifieerd coach hebben gemaakt maar ook een betere mama, vrouw, actrice; kortom: een beter mens.

Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 1000 mensen gecoacht en meer dan 10.000 coachinguren op mijn teller. Met die kennis en expertise ontwikkelde ik meerdere trainingen die investeren in het belangrijkste kapitaal van een onderneming: de mens.

Of je nu CEO, medewerker, leidinggevende of zelfstandige bent — er zijn veel balletjes in de lucht te houden. Werk, je team, kinderen, hobby’s, sporten, familie,…. En dan moet ook nog eens alles beter, sneller en efficiënter.

En al dat moéten. Daar hou ik niet zo van. Daarom richtte ik de Ademruimte Academie op die, je raadt het al, meer ademruimte brengt in je dagelijkse leven.

In onze online & offline trajecten leer je om te vertragen, te verbinden om van daaruit te versterken.

Lichte groeten,

Veerle

Op de Speakers Stage geeft Veerle een Keynote met als titel “Ontspannen in Spannende Tijden”

Op het Zen Island kan je de exclusieve workshop “Adem naar diepe ontspanning” meevolgen. Ervaar je spanning, onrust of stress?  Dan is deze workshop voor jou! Ontdek onder begeleiding van Veerle hoe je van spanning naar ontspanning gaat. Om te kunnen deelnemen aan haar exclusieve workshop, dien je vooraf een ticket te bestellen naast je inkomticket.

Kom ze persoonlijk ontmoeten tijdens haar signeersessie in het Signeer Salon. Je kan haar boek “Ademruimte” aankopen en laten signeren of je reeds aangekocht exemplaar laten signeren. Vergeet niet haar prachtige inspiratie kaarten, een mooie set kaarten die je dichter bij jezelf brengt.

Meer info:
www.ademruimteacademie.be
Insta: veerledobbelaere