Ik merk in mijn praktijk dat heel veel fysieke klachten emotion based zijn of een sterke emotionele component hebben die oorzaak van de klachten onderhouden.  Daarom ben ik me gaan specialiseren in emotional releasetechnieken en neurotherapie om vastzittende emoties uit het lichaam te krijgen. Intussen heb ik zelf technieken kunnen ontwikkelen en een behandelingsprotocol uitwerken om deze emoties los te krijgen. Zoals zowat alles is het symptoom of klacht nooit de oorzaak en moet dit altijd heel breed gekaderd worden. Daarom is het essentieel dat de mens in totaliteit benaderd dient te worden en er bruggen geslagen kunnen worden tussen de verschillende vormen van geneeskunde en therapieën.

Naast mijn praktijk ben ik auteur en key note speaker over de bodymindconnectie “De Dialoog tussen Mind en Body” In deze key notes geef ik graag weer dat gedachten en emoties wel degelijk impact hebben op je lichaam. Dit op een glasheldere, wetenschappelijke manier weergegeven, zodat het voor u duidelijk wordt dat wat je denkt en hoe je je voelt altijd een weerslag geeft op werking van de lichaam. Daarbij nog topics over de impact van onze maatschappij en omgeving op ons lichaam, kracht van meditatie, wat het Nu kan betekenen, de impact van dopamine, ….

Op het Zen Island kan je me ook terugvinden voor een meditatie.

“Meditatie van de Essentie”

In deze meditatie neem ik je graag mee naar de essentie, namelijk terug naar het hart. Ons hart wordt ook wel ons first brain genoemd. Het electromagnetisch veld heeft impact op elke cel in ons lichaam en heeft effect op het veld rond ons. Leef vanuit het hart is leven vanuit je essentie. Ervaar deze meditatie en voel hoe het is om vanuit het hart te leven.

Ik ontmoet je graag tijdens deze sessie.

 

Auteur van de boeken: Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent en de comfortcrisis. Uitgever Borgerhof en Lambergits. Deze boeken kan je aanschaffen en/of laten signeren in onze signeer salon na mijn keynote


M
eer info:

http://groepspraktijk-nu.be

Instagram:

tom_deprest en groepspraktijknu