Belle Prana de plek waar jijzelf en schoonheid centraal staan. Belle dat afkomstig is van het Franses woord ‘mooi’ en verwijst naar alle schoonheidsbehandelingen dat je kan laten doen om jezelf te doen stralen. Prana betekent levensenergie en levenskracht. Hetgeen we nodig hebben om te kunnen bestaan.

Ik ben Tiffany Van Paemele. Een jonge, spontane, leergierige dame en oprichster van Belle Prana waar ikzelf schoonheidsspecialiste, yogateacher en shiatsubeoefenaar ben. Door mijn interesse om meer te weten over schoonheid en het lichaam en zelf iets in praktijk te kunnen doen afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en mijn passie ook verder gezet. Hierna werd het meer en meer een zoektocht naar het bewust worden van mezelf,  je lichaam, je geest en je ziel in verbinding te brengen door Yoga 

Het is dan ook mijn doel om deze levensenergie goed te doen stromen, zodat je een betere versie wordt van jezelf, je meer balans ervaart op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Op het Magical Zen Festival geef ik drie verschillende yoga sessies; Yin & Meridianen, Vinyasa Yoga en Yoga flow+handpan samen met Benny Bettane. Daarnaast kun je me vinden op mijn stand waar je ook op andere gebieden kennis kunt maken met de complementaire zorg die ik aanbied.

Zie ik je?
Tiffany

meer info
Website: https://belleprana.be
IG
: https://www.instagram.com/belle_prana
FB
: https://www.facebook.com/p/Belle-Prana-100048107658756/