Hi!

Mijn naam is Thalia Decoene, interactionele psychotherapeut en hartsverbinder. Ik kom naar het Magical Zen Festival om mijn passies vol liefde op jou over te kunnen brengen. Mijn hart krijgt energie van:

🧩 auto-immuunpuzzels in kaart te brengen en helder te maken om zo een herstelproces samen te stellen

🧠 mensen in hun kracht te zetten via het delen van kennis en kunde

👀 ogen zien sprankelen bij het leren van nieuwe dingen

🦋 transformatieprocessen en oprechte verbinding

🍑 gezond van mond tot kont

 

Workshop “Brein in Beeld”

“Dat overkomt mij nu elke keer.”

“Oh, ik zou zo graag…”

Tijdens deze exclusieve workshop ervaar je zelf de kracht van bewustwording van dieperliggende processen. One size does not fit all! De werking van jouw brein is uniek en eigen aan jou. Je krijgt een heldere kijk op de invloed van je lichaamsgeheugen en gebeurtenissen in je leven en deze van je familielijn. Thalia gebruikt hiervoor een sterk gefundeerde wetenschappelijke basis en verbindt deze met je eigen belevingslichaam.

Ben jij nieuwsgierig om dingen helder te krijgen over jezelf? Interesse in de invloed van je eigen geschiedenis op je gevoel, gedachten en gedrag? Na deze workshop voel je je gesterkt in kennis en kunde om de reis van bewustwording verder te zetten.

De Exclusieve workshop in het Workshop Salon is voor max 20 pers. Wil jij er vast bij zijn dan is het reserveren van je plekje langs HIER.

Op het Youth Empowerment Island kunnen jongeren mijn sessie “Vreugde in jezelf verankeren” 

Zin om de zon te ervaren die straalt van binnenin? Veranker vreugde in jezelf. 

 Als tegenhanger van vreugde kennen we verdriet. Zonder licht geen donker, dat geldt ook zo voor onze emoties. Herken je het om overspoeld te geraken? Of heb je er net last van je leeg te voelen? Young Open House van Work of Heart is een concept waarbij jongeren welkom zijn. Ruimte krijgen om wél serieus genomen te worden, om de donkere kant er ook te laten zijn, de druk die je voelt erkenning te geven, lachen van miserie, je verbonden te voelen in de 💩show van opgroeien en ontwikkelen. In deze interactieve lezing ervaar je als jongere de kracht van emoties. Zowel de onderdrukking als de explosies hiervan kunnen zich uiten in heel wat verschillende kwalen en kwelling. Dat wat er niet mag zijn, doet pijn. Via de wijsheid van dieren en de natuur word je begeleid om contact te maken met de oerkrachten in jezelf. Deze doorstroom van energie is een basisvoorwaarde voor een gezonde psyche in een gezond lichaam. Laat je begeleiden tijdens deze ontdekking van jezelf door Thalia.

 

Workshop Island

Ik zie je. Ik zie je pijn. Het hoeft niet het einde te zijn. 

Thalia, komt hier met een duidelijke missie. Ze doet praktijkonderzoek naar herstelgericht werken bij mensen met chronische pijn en diagnose. Geboren in een familielijn met chronische aandoeningen, startte ze op jonge leeftijd de zoektocht om haar mama te genezen. Deze ervaring, kennis, opleidingen en meer bundelt ze in een interactieve lezing. Ze bouwt hierbij bruggen tussen het fysiologische lichaam en het belevingslichaam. Laat je inspireren door een verhaal dat je in beweging brengt. Ben je zelf op een weg richting herstel of wil je pijn graag voorkomen? Deze sessie is zowel interessant voor ervaringsdeskundigen als professionals. 

Naast het geven van workshops vind je haar ook aan een eigen stand waar je vers van de coldpress sapjes kan verkrijgen van bij de boer in Kontich. In haar eigen herstel en helingsproces kwam ze in aanraking met de kracht van seldersap om de darmen te ondersteunen. Nu alvast nieuwsgierig? Met de kortingscode “workofheart” krijg je 10% op het volledige gamma van filoes.be.

Ik ben alvast heel benieuwd om jou te ontmoeten!