Hallo iedereen, mijn naam is Tania Moräntz. Ik ben een gepassioneerde ondernemer, coach, therapeut en inspirator, vastbesloten om jullie te helpen ontdekken wie jullie werkelijk zijn en hoe jullie jullie volle potentieel kunnen bereiken.

Als jullie op zoek zijn naar iemand die begrijpt wat het is om diepgaande en blijvende verandering te willen, zijn jullie hier aan het juiste adres. Met mijn empathie en inzicht help ik jullie je levensdoel te vinden en obstakels te overwinnen. Integriteit, empathie en een passie om anderen te helpen hun pad te vinden, staan centraal in mijn werk. Of jullie nu worstelen met identiteit, emoties of balans, ik ben er om jullie te ondersteunen op de weg naar groei en geluk.

Keynote: “Alles is een spier: Ontdek de kracht van jullie keuzes”

Waarom moet het leven zo’n strijd zijn? Waarom lijkt het alsof elke stap vooruit wordt tegengehouden door obstakels? Soms zijn deze obstakels frustrerend, zoals een ongeluk, ontslag of een relatiebreuk. Maar soms zijn ze juist geweldig, zoals een nieuwe baan of de komst van een nieuw familielid.

Grote gebeurtenissen gooien vaak ons leven overhoop en dwingen ons om belangrijke keuzes te maken, soms met grote consequenties. Het kan voelen alsof we worden overspoeld door angsten, stress en vermoeidheid.

Maar zelfs te midden van deze chaos hebben wij een keuze. We kunnen ervoor kiezen om ons leven te laten bepalen door angst en stress, maar het kan ook anders.

Hoe willen wij ons voelen? Wat willen we bereiken? Welke richting willen we op met ons leven?

Het is tijd om te ontdekken hoe wij onze toekomst zelf kunnen vormgeven!

 

Meer info:  https://www.taniamorantz.be