Ritme zit in ieder van ons ongeacht je afkomst of wie je bent! Inspiratie is het enige wat je nodig hebt. Tijd om even helemaal los te komen! doorbreek grenzen en creëer een universele taal die iedereen begrijpt. 

Sandra Mermans – Faith (bekend van o.a. Belgium’s Got Talent, Sterk Onversterkt en samenwerkingen met o.a. Jean Bosco Safari, Eric Barayanka, Wanda Joosten en Walter Mets) is van jongs af aan al bezig met zang en muziek. In 2006 riep ze VZW Percussieschool Baobab in het leven om haar passie te delen met de wereld, intussen groeide dit project uit tot geweldige workshops.

Sandra wil met haar muziek vooral een positieve boodschap uitdragen. Meng deze missie met een opzwepend ritme, een hoog rock-chic gehalte, een groep topmuzikanten en je krijgt de ideale cocktail voor elke gelegenheid.

Tijdens het Magical Zen Festival laat ze jou graag het ritme van de djembé ervaren. Maar dat niet alleen. Ze zal ook als presentatrice te bewonderen zijn en heeft op het einde van de dag nog een mooie verrassing.

Meer info:
https://www.sandramermans-faith.be/