MASTER YOUR ENERGY

In onze moderne samenleving zijn we vergeten dat levensenergie van levensbelang is. Des te hoger onze energie, des te beter we presteren en in onze flow kunnen komen. Als we niet in staat zijn ons leven op te bouwen rond onze energiehuishouding, komen we in de problemen. Want energietekorten verlagen onze individuele levenskwaliteit.

Welke factoren werken vermoeidheid in de hand en wat kunnen we daar tegen doen. Maw hoe kunnen we ons energetisch potentieel maximaliseren.

Saartje begint sowieso bij de basis: voeding-beweging-slaap. Maar ook onze mindset is belangrijk, want het grootste energielek bij de Westerse mens zit in het hoofd. En dan zijn er nog tal van extra tools die ons kunnen helpen: energetische oefeningen, ademhalingsoefeningen en healings. Het komt allemaal aan bod in deze interactieve keynote.

Bovendien  zorgt Saartje voor een positieve energy boost op alle vlakken. Saartje verdiende haar strepen jarenlang in de mediasector. Een aantal jaar geleden startte ze een persoonlijke zoektocht naar manieren om minder moe te zijn. Met succes!

Eerder dit jaar lanceerde ze haar boek ‘Nooit meer moe’ en kort daarna startte ze de eerste Energy boostcamps . Tijdens deze mini-retraites verhoogt ze de energylevel van de deelnemers op alle vlakken. En toont ze de weg naar een gezonde levensstijl met tonnen energie. Wie Saartje al heeft ontmoet, weet dat het thema energie voor haar een thuismatch is.

Ik ben zo enthousiast om te komen spreken op het Magical Zen Festival, niet alleen om andere te inspireren, maar zeker ook om geïnspireerd te worden. Het leven is magisch en dat zal deze dag alleen maar duidelijker worden.

website: www.saartjevandendriessche.be