Petra | Joia & Vida

Petra Elberse is levenskunstenaar en yogadocent en deelt met veel liefde en enthousiasme haar levensreis, inzichten en creativiteit via Joia & Vida. Joia & Vida draagt bij aan je eigen welzijn en het in verbinding komen met je eigen natuur. O calor humano of de menselijke warmte vormt daarbij de basis voor een kleurrijk en vervuld leven. Via integrale yogalessen, Maya wijsheid en Soulcollage gatherings en meerdaagse welzijnsdagen ondersteunt Petra je om zo meer vanuit je vrouwelijke energie te stralen.

 

Nature shows us how to live, love & grow alongside each other

Angie Weiland-Crosby

 

Workshop: Joia & Vida: in verbinding met je eigen natuur – Afstemmen op je eigen wijsheid met Maya wijsheid en yoga

Hoe zou het zijn om je meer te verbinden met je innerlijke wijsheid en hart? Om lichter en met een meer vervuld hart het leven te beleven? De dagenergie van Maya wijsheid ondersteunt je in je eigen levenspad en brengt je als een kompas bij de volgende stap. Afstemmen op je eigen wijsheid doet ook je hart openbloeien en brengt je meer vertrouwen, zachtheid en vreugde. Kortom, een brug die je ondersteunt om gebruik te maken van de kansen en mogelijkheden om te groeien en te creëren. 

Petra Elberse van Joia & Vida neemt je tijdens deze inleidende workshop mee op een innerlijke ontdekkingsreis met yoga en Maya wijsheid. We beginnen deze workshop met een korte en hart & oog openende yoga-oefening. Daarna gaan we in verbinding met de dagenergie van het moment en deelt Petra hoe je zelf met Maya wijsheid aan de slag kan gaan.

Meer info:

Website: https://www.joiaviLevensda.be/

Instagram: https://www.instagram.com/petra.elberse/