Nele Descheemaecker van Hypno in a Box is gek van hypnose sinds ze er voor het eerst kennis mee maakte in 2018. Dagelijks zet ze zich in voor het begeleiden van mensen naar een gelukkiger en vrijer leven en hypnose is daarbij haar paradepaardje, naast het opstellingswerk, het lichaamsgericht traumawerk en de doorbraakcoaching. Het geheel zorgt voor krachtig herstel van lichaam en geest zodat je je beste leven kan leiden.

Nele is heel down to earth in haar aanpak en werkt ook met leidinggevenden die willen inzetten op hun persoonlijke groei en daardoor authentieker gaan leiden.

Lezing: Het begint in de moederschoot

Nele neemt je tijdens haar interactieve lezing mee naar de moederschoot en de impact van de eerste 7 levensjaar op hoe je later in het leven staat. Geboeid door de uitspraak van Aristoteles “Give me a child until he is 7 and I will show you the man” ging ze zich in de materie verdiepen en kwam tot de oorzaak van haar eigen gebrek aan eigenwaarde. Ze neemt je mee in haar ontdekkingsreis naar binnen die ze begon tijdens een mindere fase in haar leven 4 jaar geleden. Je kan haar verhaal ook terugvinden in het boek “Lefwijf 2” van Lucinda Douglas.

meer info
Website: https://linktr.ee/Nele.Descheemaecker