Hi, ik ben Nathalie, de bezielster van het Magical Zen Festival. In mijn Coachingpraktijk Eigen Kracht bied ik vrouwencoaching, loopbaanbegeleiding, mindfulness & meditatie aan.

Enkele jaren geleden liep ik mezelf steeds voorbij, niet wetende wat ik wou of welke richting mijn levenspad uitging. Het was hoog tijd om om aan mezelf te werken. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik een waaier van opleidingen die me dichter bij mezelf konden brengen. Het was de start van een ongelooflijke reis.

Dankzij de kennis die ik opdeed tijdens deze vormingen, mijn intense verleden en een grote rugzak gevuld met heel wat levenservaring, wist ik eindelijk welke weg ik wou inslaan: het delen van mijn kennis!

Het is mijn missie om mensen te begeleiden die terug in hun kracht willen staan. Elke persoon is uniek en ik wil een metgezel zijn op hun route naar het geluk.

Verbinding, vertrouwen en veiligheid zijn de belangrijkste pijlers in mijn leven. Deze 3 V’s zijn van levensbelang geweest op mijn persoonlijke reis en vormen ook de rode draad tijdens mijn sessies.

Meer info: https://coachingpraktijkeigenkracht.nl/