Hallo, mijn naam is Nadia van Studio Glitter & Goud, mama van een vrolijk meisje, Nora en partner van Werner, mijn lief voor het leven.

Creëren zit me in het bloed. Schetsen, verhalen verzinnen met mijn dochter voor het slapengaan, knoeien in de keuken. Ik zit altijd barstensvol ideeën en moest je in mijn hoofd kunnen rondlopen, val je gegarandeerd van het ene onsamenhangende idee in het andere.

Ik ben telkens ontzettend trots als één van mijn hersenspinsel is afgewerkt, maar de weg er naartoe kan soms hobbelig zijn. Twijfel en onrust gieren dan door me heen. In ons huis kom je op elke tafelhoek, bureau en nachtkastje wel een notitieboekje of schetsblok tegen en mijn potloden en balpennen zijn voortdurend zoek …

Ik hou van lange gesprekken met mijn vriendinnen, dagdromen, knuffelen met mijn dochter en luisteren naar haar verhalen. Een bezoekje brengen aan mijn ouders of grootmoeder kan me helemaal opladen of opvrolijken. Kort samengevat: ik ben een échte ‘mensenmens’! 

Één van de redenen waarom ik startte met ‘Studio Glitter & Goud’ is om de drukke, hedendaagse vrouw te helpen zichzelf een rustmoment te gunnen zonder schuldgevoelens. Maar ook de band met haar kind(eren) en vriendinnen te versterken met als ‘gouden draad’: creativiteit.

Je hoeft niet de meest handige persoon te zijn om met onze pakketten aan de slag te kunnen. Schuif je drukke leven even aan de kant en geniet van het moment – creëer een geluksmoment!
In mijn webshop kan je ook kant-en-klare geschenken vinden, want je hebt nu eenmaal niet altijd tijd om de wereld op pauze te zetten.

Op het Magical Zen Festival te Stekene begeleid ik tal van leuke workshops voor kinderen in de kidscorner! Ik kijk er alvast enorm naar uit!

Meer info: www.studioglitterengoud.be/