Ik ben Myriam, gedreven door mensen en hun welzijn, geluk en gezondheid.

Geëngageerd in mijn jobs, gezinsleven, vrijwilligerswerk, sport en vriendenkring.

Mijn gedrevenheid en engagement in preventie en gezondheidsbevordering hebben me doen inzien hoe belangrijk het is om in balans te zijn met je eigen lichaam en geest.

Aangezien hartcoherentie voor een positieve ommezwaai gezorgd heeft in mijn leven, heb ik in 2016 de opleiding gevolgd en is het mijn missie geworden om deze methode bij zoveel mogelijke mensen bekend te maken! Ik ben enthousiast om mensen te ondersteunen in het trainen van deze ademhalingstechniek. Iedereen heeft zijn persoonlijk verhaal en vanuit het luisteren naar dit verhaal begeleid ik je aan de hand van een eenvoudig stappenplan, naar innerlijke rust en harmonie. Hartcoherentie is een ademhalingsmethode die je innerlijke rust en ontspanning brengt, je terug in balans brengt en waarmee je veerkracht opbouwt. Een eenvoudige en effectieve tool in stressmanagement, die niet veel tijd kost en die je altijd en overal kan toepassen. Een tool voor het leven dus!

Naast hartcoherentietrainer ben ik stress en burn-out coach, loopbaanbegeleider en slaaptrainer.

In mijn coaching vertrek ik vooral vanuit een holistische visie, gericht op de mens als geheel. Gezondheid en goed kunnen functioneren gaan zowel over het fysieke, het mentale, als het emotionele (en relationele). Ervaringen leren ons dat het bewust worden van mechanismen in ons lichaam en denkpatronen, het verruimen van de blik en het scheppen van keuzemogelijkheden zorgen voor gezonde persoonlijke groei.

Er wordt in de coaching dus steeds op maat gewerkt en op basis van het inzetten van persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. Ik wil op een constructieve manier bijdragen aan een gezond evenwicht voor jou als individu. Ik volg mijn coachees intensief op.

Workshop “Meer veerkracht met hartcoherentie”

In deze workshop leg ik de methodiek uit en laat ik je ervaren wat je ademhaling kan betekenen ifv stressmanagement en relaxatie. Je krijgt ook een oefening mee waarmee je meteen aan de slag kan.

Volg me via:

facebookpagina: https://www.facebook.com/Deroomyriam/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/myriam-deroo-26215a207/

Instagram: https://www.instagram.com/myriam.deroo.3/

Website: Stress en burn-out coach – Hartcoherentie – Loopbaanbegeleiding (harttegenstress.com)