Vraag jij je wel eens af wat mensen bedoelen met het begrip ‘innerlijk kind’? Waarom mensen daar mee bezig zijn? Wat is er zo belangrijk aan ons innerlijk kind? Wat maakt dat het onze aandacht verdient? Is het zo dat ons innerlijk kind ons als volwassene iets te bieden heeft? Maar wat dan?

Wil je graag antwoorden op deze vragen en ben jij benieuwd wat jouw innerlijke kind je te vertellen heeft? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Tijdens haar workshop zal Monica, door middel van geleide meditatie, je de kans geven om je innerlijke kind te ontmoeten, er mee in contact te komen. Je wordt uitgenodigd om de communicatie ermee aan te gaan en op een milde manier te ontdekken wat het nodig heeft.

Ontdek tevens hoe hypnose jou op een snelle en efficiënte manier kan helpen je innerlijke kind te geven wat het nodig heeft, het te helen.

Monica is opgeleid als hypnosecoach, IEMT traumatherapeut en auticoach. In haar praktijk zet ze deze technieken in om mensen te verlossen van hun problemen, slechte gewoonten en trauma.

Mensen helpen en gelukkig maken, is haar passie. Zij is positief denkend en gelooft dat in ieder van ons de kracht zit om heuvels te beklimmen, uit dalen te klauteren en de horizon te bereiken. Jezelf graag zien is het begin! Dan pas ben je klaar om een nog betere versie van jezelf te worden.

Meer info:

Website: www.my-hestia.be
Website: www.my-auticoach.be
FB: www.facebook.com/profile.php?id=100054550805445 
IG: www.instagram.com/monica.bleeckx/

E-mail: Info@my-hestia.be