Maak kennis met Mieke en Freddy Spanhove, dochter en vader, een inspirerend duo dat boeiende lezingen geeft over het transformeren van ‘geen toekomst’ naar ’terug een toekomst’ en de rol van het onderbewustzijn in combinatie met het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game.

Ze brengen een boodschap van hoop, veerkracht en persoonlijke groei, en laten zien hoe het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game kan bijdragen aan het ontdekken en benutten van ons volledige potentieel. Of je nu op zoek bent naar motivatie en inspiratie voor je eigen persoonlijke reis of geïnteresseerd bent in het verkennen van de therapeutische toepassingen van het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game, de lezingen van Mieke en Freddy Spanhove bieden een unieke en inzichtelijke ervaring die je niet wilt missen.

Mieke Spanhove begint ook bekendheid te krijgen en heeft al vele mooie artikelen in de pers gekregen over haar unieke methode en tool, het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game.

Mieke haar bijdrage op het Magical Zen Festival bestaat uit het geven van een workshop voor volwassenen, een interactieve workshop voor kinderen en ze heeft een eigen stand waar je veel inspiratie zult vinden. 

In deze workshop laat Mieke jou zien hoe je, met het unieke instrument dat zij ontworpen heeft,een positieve verandering in je leven kunt teweeg brengen. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je wordt uitgenodigd om diep naar binnen te kijken, je beperkingen te overstijgen en je ware potentieel te ontdekken.

Mieke’s warme en empowerende aanpak moedigt je aan om obstakels te overwinnen, persoonlijke groei te omarmen en je eigen kracht te herontdekken. Ze biedt praktische tools en oefeningen die je helpen om belemmerende overtuigingen los te laten en positieve veranderingen in gang te zetten.

De workshop met Mieke Spanhove is een unieke gelegenheid om te leren van iemand die haar eigen reis naar persoonlijke transformatie heeft doorgemaakt. Haar wijsheid, in combinatie met interactieve oefeningen en reflectiemomenten, zal je inspireren om stappen te zetten richting een vervullend en betekenisvol leven. Laat je inspireren, versterken en transformeren terwijl je samen met haar op ontdekkingsreis gaat naar een leven vol mogelijkheden en voldoening

Kids Island

Maak je klaar om samen met Mieke en team een boeiende en interactieve workshop te ervaren: “Kinderen, spring je oké”. Deze workshop is speciaal ontworpen om kinderen te ondersteunen in hun emotionele welzijn en veerkracht.

Mieke biedt een inspirerende en speelse omgeving waarin kinderen leren omgaan met hun emoties, zelfvertrouwen opbouwen en positieve relaties ontwikkelen. Door middel van creatieve activiteiten, spelletjes, kleuren, inkleuren van de Superpowerbuddy  en gesprekken leren kinderen vaardigheden die hen helpen om veerkrachtig en evenwichtig door het leven te gaan.

Leerkrachten zijn ook van harte welkom om de workshop bij te wonen en kennis te maken met de effectieve benaderingen en tools die Mieke aanbiedt. Daarnaast nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onderwijsanders.be waar ook ‘Spring je oké’ wordt aangeboden. 

6 deelnemers per workshop 3- 6 jaar tijd ongeveer 40 minuten
6 deelnemers per workshop 7—9 à 10 jaar tijd ongeveer 40 minuten

Wordt meerder keren op de dag aangeboden.

Op de stand ontdek je alles over de ®Trill’s Decoder Game. Ontdek de magie van dit spel met de vooraf opgenomen online sessie waarin je begeleidt wordt op je avontuur. De thuisversie van het ®Trill’s Decoder Game biedt jou de mogelijkheid om het spel te ervaren op je eigen tempo en in het comfort van je eigen omgeving. Met de vooraf opgenomen sessie krijg je de kans om Mieke’s waardevolle begeleiding en inzichten rechtstreeks te ontvangen terwijl je jezelf onderdompelt in het spel.

Ongeveer 35 minuten per persoon, graag op voorhand plannen

meer info
Website:www.trills.be & www.vzwmentalpower.be