Maak kennis met Mieke en Freddy Spanhove, dochter en vader, een inspirerend duo dat boeiende lezingen geeft over het transformeren van ‘geen toekomst’ naar ’terug een toekomst’ en de rol van het onderbewustzijn in combinatie met het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game.
Ze brengen een boodschap van hoop, veerkracht en persoonlijke groei, en laten zien hoe het ®Trill’s Decoder Energy Work in combinatie met het Decoder Game kan bijdragen aan het ontdekken en benutten van ons volledige potentieel. Of je nu op zoek bent naar motivatie en inspiratie voor je eigen persoonlijke reis of geïnteresseerd bent in het verkennen van de therapeutische toepassingen van deze unieke tool & methode, de lezingen van Mieke en Freddy Spanhove bieden een unieke en inzichtelijke ervaring die je niet wilt missen.

11u – 12u
Duik in het Onderbewustzijn met Freddy Spanhove!

Stap binnen in de intrigerende wereld van het onderbewustzijn met Freddy Spanhove.
Freddy is ook en van de drijvende krachten achter V.Z.W. Mental Power.
In deze interactieve sessie, die Freddy ook met passie op scholen deelt, onthult hij de ‘mysteries’ van het onderbewustzijn op een meeslepende manier. Laat je verrassen door Freddy’s versie van de stickman. Deze workshop is een ware ontdekkingsreis voor zowel jong als oud, waarbij Freddy’s levendige interactieve vertelstijl en diepgaande inzichten je gegarandeerd zullen inspireren. Eerdere deelnemers zijn het erover eens: dit is een ervaring die essentieel is voor iedereen en zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn op elke school. Duik in deze onvergetelijke sessie en laat je verrassen door de verborgen krachten van het onderbewustzijn.
We zijn benieuwd naar jouw ervaringen na afloop!

18u – 19u
Luister naar je Lichaam: Ontdek de Innerlijke Kracht met Mieke Spanhove op het Magical Zen Festival.

Ben jij klaar om een reis te maken in je eigen lichaam en je innerlijke kracht te ontdekken? Mieke Spanhove, een van de drijvende krachten achter V.Z.W. Mental Power, nodigt je uit voor een unieke workshop. Mieke illustreert hoe ons lichaam soms als een roep om hulp aanvoelt, schreeuwend: “Help, mijn lichaam doet pijn, het wil mij iets vertellen maar ik weet niet hoe ik moet luisteren.” Laat haar je meenemen op een inspirerende ontdekkingsreis waarin je diepgaande inzichten in jezelf zult verkrijgen en de ongekende kracht in jezelf zult ontketenen. Mieke heeft in mei haar eerste boek uitgebracht, “Hoe ‘kilde’ ik de monsters in mijn lijf,” en ondanks de uitdagingen die ze heeft overwonnen, staat ze nu op 44-jarige leeftijd vol vitaliteit en wijsheid op het Magical Zen Festival. Dit is je kans om haar persoonlijke ervaring en expertise te ervaren en te leren hoe jij ook jouw innerlijke monsters kunt verslaan.
Deze workshop is niet alleen voor volwassenen. Juist ook voor de jeugd kan het een waardevolle ervaring zijn om te leren luisteren naar hun lichaam en innerlijke kracht te ontdekken.
Mis deze kans niet om deel te nemen aan een transformerende ervaring op het Magical Zen Festival. Reserveer nu je plek en begin aan jouw reis naar zelfontdekking en innerlijke kracht.

Haar boek “Hoe ‘kilde’ ik de monsters in mijn lijf,” kan je aankopen en-of laten signeren in het Signeer Salon tussen 15.30 en 16.00

meer info
Website:www.trills.be & www.vzwmentalpower.be

V.Z.W. Mental Power

JEZ! Organistie 2024,

Empowerment en veerkracht door workshops, seminars en trainingen Mentale ondersteuning en levensvaardigheden voor kinderen, jongeren en volwassenen. Samen bouwen we aan een veerkrachtige toekomst.