Ik ben Martine Adami, bezielster van Just Inspire.

Al heel jong werd ik geconfronteerd met verdriet dat als een rode draad mijn leven bepaalde. Onbewust verstopte ik het enthousiaste kind in mezelf en werd een angstige, onzekere vrouw met vele complexen. Ik liet anderen mijn leven bepalen en was een expert geworden in het onderdrukken van mijn eigen wensen en dromen.

Als anderen gelukkig waren, was ik het ook: dacht ik.

Er werd me als kind geleerd dat ik beter mijn gevoelens en emoties kon opkroppen dan ze te uiten. Dat resulteerde in meerdere chronische ziekten en emo-eten werd mijn uitlaatklep. Dagelijks pijn ervaren, zowel fysiek als emotioneel maakte mijn lichaam moe. De vermoeidheid die ik ook onderdrukte, escaleerde

in een burn-out op mijn vijftigste.

Het beste wat me eigenlijk kon overkomen.

Ik gaf mezelf een nieuw leven.

Ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik mezelf bevrijd heb, van het vele verdriet, de pijnen, de belemmerende overtuigingen, de complexen, angsten en het emo-eten.

EN ik ben genezen van meerdere chronische ziekten,

iets dat volgens de klassieke geneeskunde niet mogelijk was

Ik ben eindelijk degene die ik altijd al was maar nooit durfde te zijn.

Ondertussen voel ik me herboren en van daaruit is mijn missie ontstaan, ik begeleid bewuste ondernemers/zielen door emotionele blokkades naar innerlijke rust, vrijheid en flow. Ik heb geleerd niet langer afhankelijk te blijven van de omstandigheden, maar zelf creator te worden van mijn leven, mijn geluk, mijn gezondheid. En van daaruit is mijn eigen visie op herstel en mijn unieke methode ontstaan.

Met heel veel goesting kom ik jou graag inspireren met mijn verhaal, hoe ik voor mezelf een nieuw leven heb gecreëerd. Zodat ook jij voor jezelf nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken.

Liefs, Martine

 

Meer info

Website: www.justinspire.be

FB: https://www.facebook.com/justinspire.be

Instagram: martine.adami.7

Van mezelf leren houden….dat is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven!