Perfectionisme, pleasen, moeite met grenzen stellen en waarom we vaak met ons hoofd ‘JA’ zeggen terwijl alles in ons hart ‘NEE’ roept. Samen met mij, Krista, duiken we samen in deze patronen.

Tijdens deze lezing zal ik je inspireren en tonen wat er nodig is om deze patronen te doorbreken. Je zal ontdekken wat er allemaal mogelijk is wanneer je imperfectie kan omarmen. Het is net vanuit deze plek dat je weer kan groeien en leren. Of hoe je weer grenzen kan stellen zodat je weer aan eigenwaarde & zelfvertrouwen kan winnen. En wat er allemaal mogelijk is wanneer je uit je comfortzone durft te stappen! Zodat je opnieuw kan ontdekken wat het leven voor jou nog allemaal in petto heeft.

The best part? Weet dat wanneer jij los kan komen van jouw patronen en rollen die je draagt, dat je daarmee je ware IK kan bevrijden. Hoe zalig zou dat niet zijn? Thuiskomen in jezelf en weer in alles jezelf kunnen zijn.

Ik ben Krista, bewustzijnscoach en bezielster van mijn Time to Shine traject.

Een traject (online/offline) ingericht op het herkennen & doorbreken van patronen zodat je weer een leven kan leiden vanuit rust & vertrouwen. Wanneer je jezelf ergens onderweg bent kwijtgeraakt en je niet meer weet wie je bent, zit je bij mij op de juiste plek. Volgens een unieke methode zorg ik ervoor dat je weer alle antwoorden in jezelf kan terugvinden. Zij tonen jou de weg naar jouw hart, jouw ware ik, jouw ware Zelf.

 Mijn coaching is voor iedereen, man of vrouw, die zich open wil stellen om weer dichter bij zichzelf te kunnen komen en er klaar voor zijn om zichzelf het mooiste cadeau van het leven wil geven. Namelijk een leven vol vrijheid, ingericht volgens je diepere ik, dit vanuit diep vertrouwen en rust. Wanneer je wel wil, maar niet weet hoe, ben ik er om je te inspireren en te begeleiden.

Ik verwelkom je met een open hart.

In Liefde & Licht,

Krista.

 

*Vanuit dankbaarheid om dit bijzonder event, heb ik achter de schermen met veel enthousiasme aan iets gewerkt wat voor jou die dag zal klaarstaan. Kom het zeker ontdekken.

 

Meer info:

www.kristaliekens.be

Instagram: https://www.instagram.com/krista.liekens/

podcast: https://open.spotify.com/show/2JEWEDNWGdcoQF5Y8akijC?si=9e499b0a95dc4863