Ik ben Kris, 39 jaar, mama van drie kinderen en bezielster van Huis Wel-Zijn. Initieel ben opgeleid als beeldend therapeut. Maar gaandeweg kwamen er allerlei opleidingen op mijn pad. In de loop van de jaren merkte ik dat naast het psychotherapeutische werken, de nood aan verbinding met je lichaam en je gevoel nog groter is dan aanvankelijk gedacht. Zo ben ik stilaan meer en meer een ervaringsgerichte, holistische weg ingeslagen. Ik kijk dan ook graag vanuit diverse invalshoeken naar de mens als geheel. Ik combineer uit verschillende disciplines elementen om jou zoveel mogelijk vertrekkend vanuit ervaringen te begeleiden. Zo brengen we puzzelstukjes uit je leven samen en kan jij je weer verbinden met je gevoel, je lijf of je denken, kortom met je zijn.

Met mijn diverse therapeutische bagage ga ik intuïtief en integratief aan de slag en werk ik op maat. Daar ligt immers mijn kracht. Maar dat doe ik niet alleen. Door de jaren heen heb ik nog meer het belang van samenwerken en doorverwijzen, uitstappen maken tussen verschillende disciplines, ingezien. Daarom laat ik me graag omringen door een sterk team collega’s zodat we jou een aanbod kunnen bieden dat het best bij jou past.

In de loop der jaren bleef ik maar voelen dat er geen plek was waar ik volledig mezelf als therapeut kon zijn. Een plek waar ik zowel mijn meer klassiek geschoolde expertise als mijn ervaringsgericht, energetisch, alternatief werk (what’s in a name) kon neerzetten. Het was telkens het ene of het andere. Vanuit mijn jaren ervaring met traumawerk en vanuit mijn eigen ontwikkelingsprocessen ben ik ervan overtuigd dat deze twee hand in hand dienen te gaan. Herstel, heelheid, eenheid kan enkel ontstaan als alle stukken van ons Zijn ruimte en vorm mogen krijgen. Naast mijn therapeutisch werk  ben ik iemand die ook van plannen, organiseren en faciliteren hou.

En zo werd het tijd om een plek te creëren waar ik dat team van therapeuten en behandelaars, die methodieken hanteren waar ik volledig achter sta, kon onderbrengen in één praktijkhuis, Huis Wel-zijn werd geboren. Ik ben dan ook de oprichter, bezielster en coördinator van Wel-zijn. Deze fijne afwisseling tussen het begeleiden van mensen en de praktische organisatie van ons huis, zorgt voor mezelf voor een mooie balans en maakt van mij een beter mens.

Huis Wel-Zijn is een multidisciplinaire groepspraktijk voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Door onze holistische kijk slaan we in onze praktijk de brug tussen klassieke, complementaire en alternatieve behandelingen. Wij bieden professionele zorg en begeleiding. Iedere medewerker heeft aandacht voor de mens in zijn geheel. Ons uitgebreid aanbod binnen het team zorgt ervoor dat wij nauw kunnen samenwerken om jouw de meest gepaste zorg te kunnen bieden zodat jij je doel kan bereiken. Samen met jouw stellen we een gepersonaliseerd plan van aanpak op welke jij op jouw eigen tempo kan aangaan. Wij ontvangen je graag in ons huiselijk en rustgevend praktijkhuis en behandelen je met veel expertise en toewijding. Je kan bij ons evengoed terecht voor yogalessenrelaxatie of diverse massages.

Ons doel? Jouw lichaam en geest versterken door de verbinding met jezelf, je gevoel, je lichaam (opnieuw) aan te gaan zodat je terug voelt wie je bent en voluit ja kan zeggen tegen het leven.

Meer info:
www.huiswelzijn.be
https://www.instagram.com/huiswelzijn/
https://www.facebook.com/huiswelzijn.be