Ik zet je in beweging voor meer ‘eigenWIJSheid’ want wat goed voelt voor jou hoeft niet goed voor mij te voelen, en andersom.

Mijn coaching heeft als uitgangspunt de connectie tussen lichaam en geest: hoe reageer jij op bepaalde situaties en wat doet dit met jouw gevoelens en emoties? 

Slaag je er niet in om te herstellen van een burn-out, je meer ontspannen te voelen of  je te verlossen van pijnklachten of ziektes?

Heb je al vanalles geprobeerd, maar val je steeds terug in je oude patroon? Geef niet op! … Er is meer mogelijk dan je zou denken, maar misschien kreeg je nog niet de juiste inzichten.

Samen ontdekken we wat het voor jou betekent om gezond en gelukkig te zijn. Elke fysieke en mentale klacht krijgt onze aandacht, want die heeft vaak een dieperliggende reden. Belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties vanuit het verleden, die we tijdens de coachsessies tegenkomen, gaan we samen liefdevol onderzoeken tot we doordringen tot de kern van het probleem. Eens we de oorzaak hebben behandeld, zal ook de klacht verdwijnen. Tegelijkertijd verbind jij je met de toekomst op een manier die bij jou past. 

Een van de tools die ik gebruik is de natuur. De wetenschap toont al langer aan dat deze een positieve invloed heeft op jouw gezondheid. Daarnaast biedt ze rust en ruimte, wat voor veel mensen een gemis is in hun dagelijkse routine. De natuur leeft … En dat is wat ik jou ook gun!

Liefs Klaudi