Ik ben Katelijne Loete.

Mijn professionele leven startte als pianiste/piano-pedagoge. Na mijn studies aan het Conservatorium van Antwerpen ging ik lesgeven in het Deeltijds Kunstonderwijs. Dat doe ik nog steeds.

De wereld, met al zijn wondere wezens, is voor mij een uitermate boeiende en magische plek. Door het leven manoeuvrerend, leerde ik beetje bij beetje dat we continu communiceren met onszelf en alles om ons heen, voorbij aan gesproken taal. voorbij aan wat zichtbaar is, voorbij aan wat we bewust ervaren.
Wat als energie onze eerste taal is?

En als we dat alles bewust kunnen ontvangen, wat wéten we dan werkelijk, waartoe zijn we dan werkelijk in staat? 

In 2017 behaalde ik mijn eerste licentie binnen de modaliteit Access Consciousness. In 2018 startte ik mijn praktijk als bewustzijnscoach. Mensen komen bij me thuis voor privé-sessies of cursussen. Bewustzijn is oneindig en steeds in beweging. Daarom blijf ik zelf voortdurend nieuwe opleidingen volgen.

 Als piano-docent maak ik graag gebruik van de tools die ik leer in Access Consciousness. De Access Bars (waarbij je lichtjes het hoofd aanraakt) helpt onder andere bij het reduceren van stress en prestatiedruk, iets waar kinderen/jongeren tegenwoordig vaak mee te maken krijgen.

 

Op het Magical Zen Festival laat ik jou kennis maken met de Access Bars en vertel ik meer over de projecten die ik deed met mijn pianoleerlingen van de Academie Schoten

Doorlopend infostand

Youth Empowerment Island:

“Access Bars, een unieke bijdrage in scholen.”

Tussen 2021 en 2023 deed ik verschillende projecten rond Access Bars met de leerlingen van de Academie Schoten, waar ik pianoles geef. De resultaten waren opmerkelijk.
Ik geef inzicht in de techniek van Access Bars. Ik licht de projecten toe en laat de toeschouwers ook even proeven van deze techniek.

Zen Island:

Wat als je moeder nooit meer zou zeuren?

(ouder-kind: kennismaking met de Access Bars)

Deze grappende titel verwijst naar het algemene effect dat Access Bars heeft, namelijk dat je je beter gaat voelen in je vel en relaxer door het leven gaat.
De workshop is voor ouders + kinderen. Je werkt op elkaar. In deze intro-sessie leer enkele ‘bars’punten toepassen en ervaren.

Meer info: