Wie ben ik?

Ik ben Karolien Marck en ontdekte in 2017 tijdens mijn burn-out dat ik een extraverte Hoog Sensitief Persoon (HSP) ben. Pas 3 jaar later besefte ik dat er ook nog zoiets bestaat als High Sensation Seeker (HSS). Ik vond de tegenstellingen van HSP én prikkelzoeker zijn in het begin verwarrend en vooral frustrerend. Maar eens ik besefte dat ik een HSS was, kon ik het beter plaatsen. Ik ging op zoek naar de juiste flow in mijn leven als prikkelzoekende HSP. Een dagelijks vallen en opstaan, net zoals het leven, maar veel plezieriger omdat ik mezelf nu begrijp en van mezelf houd om wie ik ben.

Als HSP professional begeleid ik alle soorten HSP’s. Ongeacht of je nu introvert of extravert bent. Omdat ik vanuit mijn eigen ervaringen, mijn HSP kennis en als coach je kan begeleiden in jouw aanvaardings – en groeiproces zodat jij jouw hoogsensitief leven meer kleur en balans geeft.

Tijdens het Magical Zen festival wil ik mensen doen thuiskomen bij hun hoogsensitiviteit en hen sterken met de idee dat het een gave is, die je inzetten kan om de wereld een stukje mooier te maken.

Workshop: Gevoelig zijn is een gave

Wat heeft hooggevoeligheid wél of niet te maken met hoogsensitiviteit? Waarom wordt gevoelig zijn gezien door de buitenwereld als een zwakte? Hoe kan het dat je fijngevoelig bent en je toch zoveel aan kan en de prikkels zelfs opzoekt? Waarom zijn hoogsensitieve personen zo’n goede verbinders?

Dit en nog zoveel meer wordt beantwoord in deze workshop. Begrijp (jouw) hoogsensitiviteit en de dagelijkse strijd met (het opzoeken van) prikkels!

meer info:
website: www.kangoe.be
FB: https://www.facebook.com/KanGoe.be/
IG: https://www.instagram.com/kangoe_hsp/
LI: https://www.linkedin.com/company/kangoe-hspbykarolienmarck/