Hallo! Fijn je te ontmoeten! 

Ik ben Isabelle en ik ben actief als Coach & Sofroloog. Ik hou ervan om mensen te ondersteunen die tijdelijk uit balans zijn, want ik begrijp hoe het leven & je vele verantwoordelijkheden je kunnen opslorpen en uit evenwicht kunnen brengen. Jezelf wegcijferen ten bate van anderen, zorgen voor je gezin en bovendien je werk ook nog piekfijn doen, gaat vaak ten koste van jezelf & je eigen veerkracht.

Ik begrijp hoe waardevol het kan zijn om dan een “compagnon de route” te hebben. Iemand die tijdelijk aan je zijde staat wanneer je even de weg kwijt bent of om te werken aan jouw persoonlijk groeiproces. Ik ben graag die compagnon, want het is mijn missie om mensen terug in balans te brengen, zowel professioneel als privé.

Tijdens mijn sessies kan je rekenen op waardevolle hulpbronnetjes zoals oa;
Natuurcoaching,  oplossings- & krachtgerichte coaching technieken, creatieve opdrachten, systemisch opstellingswerk, emotional freedom techniques (EFT),  ademhalingstechnieken & dynamische relaxatie technieken. Ze dragen stuk voor stuk bij, bij het herstellen van je innerlijke rust & balans.

Bij  Huis Wel-Zijn bied ik volgende diensten aan:

Tijdens het Magical Zen Festival wil ik jullie graag onderdompelen in de magie van Sofrologie, een eenvoudige methode om je lichaam en geest te ontspannen. Ze helpt je om een innerlijke rust te ervaren en positiever in het leven te staan. Je leert daarvoor speciale technieken aan die gebaseerd zijn op ademhaling, spanning en ontspanning van je lichaam, en het oproepen van positieve gevoelens.

 “De methode staat open voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fysieke mogelijkheden.”

Wie bedacht deze methode? De Caycediaanse Sofrologie is genoemd naar dokter Alfonso Caycedo. Hij ontwikkelde de methode in 1960. De naam sofrologie is afgeleid van drie Griekse woorden: sos (harmonie), phren (geest) en logos (studie) en betekent dus letterlijk de studie van de harmonie van de geest.

Je kan me vinden op:

FB/LI en insta onder: Isabelle Van de Vijver of Sofro Balance coaching and training

Website: https://huiswelzijn.be/team/isabelle-van-de-vijver/ en https://www.sofrobalance.be/