Intieme voorstelling over verliezen en weer vinden

Ioana en Marco

Contentschrijver en missiecoach Ioana Merola ondersteunt ondernemers in hun zoektocht naar zichtbaarheid. Ze doorziet patronen in mindset, angsten, vertrouwen, zelfkennis en eigenwaarde, waardoor ze haar klanten helpt om hun maskers te droppen en tot hun kern te komen.

In haar persoonlijk leven ging ze een tweede keer door een pijnlijke scheiding, waardoor ze noodgedwongen in persoonlijke ontwikkeling dook. In haar boek IOANA beschrijft ze haar proces van verdriet naar zelfvertrouwen aan de hand van mijmeringen, gedichten en inspirerende teksten.

Marco Lenaerts is Nederlandstalig singer-songwiter en coach. Door de juiste woorden op de juiste muziek te zetten, geeft hij niet alleen uiting aan zijn eigen innerlijke wereld, maar kan hij mensen met zijn meditaties en liedjes raken, troosten, bewust doen worden, in beweging zetten…

Daarnaast heeft hij 20+ jaar ervaring in coaching bij creatieve processen, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, zowel zelfstandig als in samenwerking met “de thuisweg”, een praktijk voor psychologie en psychotherapie.

Nadat ook hij een intens scheidings- en rouwproces doorliep, raakten Ioana en Marco in elkaar de liefde weer aan. Het is hun missie om hun verworven inzichten te delen en anderen weer  ‘aan’ te zetten.

 

In de intieme, hoopvolle voorstelling TIS AAN U delen ze hun ervaringen via een prachtige symbiose van muziek, woord en beeld.

 Speciaal voor het Magical Zen Festival brengen ze een verkorte versie van deze voorstelling, om u te inspireren over thema’s als verliezen en weer vinden, over uiten en weer aangaan, over afwijzing en uzelf (weer) ongelooflijk graag zien.

Meer info:  

Meer over Ioana Merola vindt ge hier: www.copio.be

Meer over Marco Lenaerts vindt ge hier: www.liedjeskracht.be

 

Ioana Merola haar boek bestelt ge hier in voorverkoop: https://www.copio.be/product/ioana-exclusief-voorverkooppakket-met-gesigneerd-exemplaar/

Tickets voor de volledige voorstelling TIS AAN U koopt ge hier: www.copio.be/agenda