Ik ben Ilse Hellinckx en werkzaam als erkend burn-out en loopbaancoach en geef een mini-workshop met lezing over burn-out en het verschil met stress.

Een aantal jaren geleden zag mijn leven er helemaal anders uit. Ik zat middenin de ratrace van het dagelijkse leven, oefende een drukke managementfunctie uit die ik combineerde met mijn gezin, hobby’s, vrijwilligerswerk en een studie, tot plots het licht uitging.

Een burn-out dwong me te vertragen en mijn leven anders aan te pakken. Ik goot mijn ervaringen in het boek: ‘Hoe het licht uitging’. Daarin vertel ik over het gevecht met mezelf en de rest van de wereld, aangevuld met selfcoachingsoefeningen. In die periode schoolde ik me op tot gecertifieerd coach gespecialiseerd in burn-out met al zijn randaspecten. Dit is nu mijn nieuwe leven. Ik leef nu helemaal anders dan vroeger, maar wel vanuit mijn hart, lichaam en passie.

Wil je meer weten over burn-out en de daaraan gerelateerde klachten of hoe je doorheen je dag meer energie kan krijgen?

Kom dan luisteren naar mijn lezing, inclusief mini-workshop. Je kan ook een praatje met mij komen maken bij de signeersessie. 

Ik neem je mee doorheen de fasen van herstel van burn-out, alsook de symptomen en geef je een paar concrete handvaten mee om alvast meer op een gebalanceerde manier in je leven te staan. 

Voel je welkom!

Meer info:
Website: www.pakjelevenskracht.be of www.hoehetlichtuitging.be