Ik ben Ilse, getrouwd en moeder van twee tieners. Ik ben werkzaam als mental coach maar een aantal jaren geleden zag mijn leven er helemaal anders uit.

Ik zat middenin de ratrace van het dagelijkse leven, oefende een drukke managementfunctie uit die ik combineerde met mijn gezin, hobby’s, vrijwilligerswerk en een studie, tot plots het licht uitging.

Een burn-out dwong me te vertragen en mijn leven anders aan te pakken. Ik goot mijn ervaringen in het boek: ‘Hoe het licht uitging’. Daarin vertel ik over het gevecht met mezelf en de rest van de wereld. In die periode schoolde ik me op tot gecertifieerd coach gespecialiseerd in de domeinen: burn-out, loopbaancoaching, life coaching, intuïtief coaching, verbindend coaching en systemisch coaching, waartoe ook familieopstellingen horen. Dit is nu mijn nieuwe leven. Ik leef helemaal vanuit mijn hart, lichaam en passie.

Wil je meer weten over burn-out en de daaraan gerelateerde klachten of hoe je doorheen je dag meer energie kan krijgen, kom dan luisteren naar mijn lezing, inclusief mini-workshop, en kom gerust even bij me langs.

Leer hoe je een positieve mindset kan ontwikkelen en op welke manier een andere dagindeling je meer vitaliteit kan opleveren.

Daarnaast bied ik ook mijn boek aan, waarin heel wat tips & tricks staan om een betere balans in je leven te vinden en hoe je aan selfcoaching kan doen. Zo hoef jij niet te ondervinden wat ik meemaakte en kan mijn verhaal misschien wel jouw redding zijn.

Wil je terug aan de slag gaan, tijd vinden om je om te scholen of je levensritme veranderen? Wil je efficiënt en gebalanceerd meedraaien in het professionele circuit of koester je plannen om over te stappen naar een andere functie bij een nieuwe werkgever? Samen maken we de puzzel van je leven haalbaar en mogelijk. Voel je welkom om met mij in gesprek te gaan op het Magical Zen Festival en je mentale vitaliteit te verhogen!

meer info:
Website: www.pakjelevenskracht.be