Soms werpt het leven je uitdagingen toe, voel je je angstig, depri, sta je voor een belangrijke beslissing, kamp je met aangeleerde gedachten/overtuigingen die je klein houden, of gevoelens die je belemmeren jezelf te zijn, je goed te voelen. Dapper zijn zij die hun eigen leven in handen nemen, bewuste keuzes maken en zich laten ondersteunen naar echte menselijke groei.

Bewust licht leven, dicht bij je ware Zelf. Dat is de missie van LivingMyFlow.

Hallo, ik ben Hanne, oprichter van LivingMyFlow. Ik ben opgeleid en werkzaam als psychologe vanuit Huis Wel-Zijn te Wilrijk. Enkele jaren terug had ik het gevoel dat mijn voertuig het spoor van het leven bijster was – burn-out, was het labeltje. Sindsdien ont-dek ik dat er véél meer is dan ‘praattherapie’ om mensen bij te staan in de uitdagingen die het leven soms brengt. Ik volgde opleidingen in onder andere NEI (Neuro-Emotionele Integratie), Reiki en zovele andere. Mijn wereld ging open!

Zelf kan ik met de hand op het hart zeggen dat de wekelijkse Kundalini Yoga lessen die ik volgde in die voor mij donkerste periode, het grootste effect hebben gehad op mijn herstel. Na elk lesje scheen de zon steevast wat mooier, voelde ik mijn veerkracht gesterkt, was ik mentaal helderder en fysieke klachten verdwenen, kon ik compassievoller naar mezelf en de ander kijken, kwam ik in veel beter contact met mezelf, voelde ik mijn energie weer toenemen.

Na jaren practice, ben ik zelf in India geweest om mijn Teacher Training te volgen zodat ik Kundalini Yoga in zijn originele vorm verder kan verspreiden. Sindsdien stroomt het leven zoveel mooier voor mij!

Kundalini Yoga is erop gericht de energie in je lichaam voluit te laten stromen, te balanceren en de latente Shakti-energie op te wekken. Deze laatste was lang een goed bewaard geheim. Geen wonder als ik je vertel dat ze de 92% inactieve delen van je hersenen kan helpen ontwaken! Kundalini Yoga wordt wel eens de ‘shortcut’ naar Samadhi genoemd, of de ‘state of bliss’, zo krachtig is deze vorm van Yoga. Kom ervaren wat dit voor jou mag betekenen.

Ik neem je graag mee in deze stroom van energie in een lesje op het Zen Island om 19u.

Tot dan?

Namasté,
Hanne