Guy is een ervaren en gepassioneerde spirituele healer en docent. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan door samen te werken met grote namen in de spirituele wereld, zoals Gordon Smith, Susan Gash en Richard Abbot.
Dankzij zijn opleiding bij James Philip is hij gecertificeerd om de krachtige opleiding “Shamanic Eagle Energy Healing” in Europa te verzorgen. Met zijn intuïtieve aanpak voel je je meteen op je gemak bij Guy. Zijn healings en trainingen zijn diepgaand en vriendelijk, waardoor je zeker terug zult komen voor meer.
Volgens Guy is het zijn passie om mensen te begeleiden in hun gezondheid en spirituele groei. Door empathisch te luisteren naar zijn cliënten en de juiste vragen te stellen, kan hij de juiste therapie of healing aanbieden die het beste bij hen past. Daarnaast is het ook zijn missie om zijn opgebouwde expertise door te geven aan anderen. Hij biedt trainingen aan in verschillende technieken zoals pendelen, chakra-werken, psychometrie, sjamanisme en nog veel meer. Zo kan jij ook jouw eigen gaven ontwikkelen en anderen helpen.

Dit doet hij samen met zijn vrouw Natalie die naast Reiki Master ook Engelentherapie toepast op mens en dier.

Lezing: Hoe zien onze pubers HUN realiteit en Spiritualiteit?

Deze lezing gaat over hoe de huidige pubers in deze tijd in hun eigen realiteit staan en hoe zij spiritualiteit beleven. Waarom het niet oké is om hen met alle middelen in onze oude structuur proberen te houden via onze zienswijze en gewoontes. In welke realiteit staan zij dan echt? Hoe, maar vooral waarom beleven zij vele zaken anders dan ons? Overdrijven zij of is onze generatie bang om van ons vertrouwd pad af te wandelen? Hoe kunnen wij onze prachtige jeugd ondersteunen en begeleiden in hun eigen energie en trilling om HUN leven laten beleven en gelukkig te zijn? Want dat is toch wat wij allemaal onze kinderen toewensen: gelukkig zijn!

Kom luisteren naar de lezing en sta gerust even stil bij hun stand en maak vrijblijvend een praatje met hen.

meer info
Website: www.ambrosia-healing.be
FB:https://www.facebook.com/gvdbambrosia
IG: https://www.instagram.com/guyvanderburgt/