Als jong meisje was zingen en presenteren mijn grote passie. Als twintiger stapte ik de showbizzwereld in en leerde ik omgaan met druk en verwachtingen. Op mijn 32ste besloot ik opnieuw te gaan studeren en ontdekte ik de wereld van Shiatsu en complementaire gezondheidsleer. Mijn interesse in menselijk gedrag en ontwikkeling groeide, en ik volgde verschillende opleidingen om mijn talenten te ontwikkelen. In 2015 ruilde ik mijn passie voor presenteren in voor mijn nieuwe passie: mensen helpen en begeleiden bij hun professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Als coach en trainer zet ik me in voor breininzichten en duurzame gedragsveranderingen. Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen.

Gina

– Lezing op speakerspodium: ‘Gezond of giftig? Hoe smaakt gedrag? 

In deze keynote ontrafelt Gina Peeters de geheimen achter de smaken van gedrag en de impact ervan. Van de zoete tonen van positiviteit tot de bittere nasmaak van toxiciteit. Van de kruidige aroma’s van zelfvertrouwen tot de zure smaken van negativiteit. Jouw en het gedrag van anderen, vormt de ingrediënten van ons dagelijks menu. Kies voor een gezond menu en bescherm je tegen de giftige ziektemakers. Met inzichten die de zintuigen prikkelen, biedt Gina een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten.

– Exclusieve workshop: Tackle toxische relaties

Welkom bij deze exclusieve workshop, waar we samen de kracht vinden om toxische relaties te doorbreken en een pad te banen naar gezonde verbindingen en zelfliefde.

In deze workshop duiken we diep in de dynamiek van toxische relaties. We identificeren grenzen, verkennen onderliggende patronen en ontwikkelen effectieve strategieën om jezelf te beschermen en te herstellen.

Ontdek: Leer de subtiele tekenen van een toxische relatie herkennen en begrijpen hoe ze invloed hebben op je welzijn.

Empower: Ontwikkel praktische tools en technieken om jezelf te versterken en je grenzen te verdedigen in relaties.

Transformeer: Verken de reis naar zelfliefde en herstel, en ontdek hoe je vanuit krachtige keuzes een gezondere relatie met jezelf en anderen kunt opbouwen.

Met een mix van inzicht, reflectie en actiegerichte oefeningen, biedt deze workshop een veilige ruimte om te groeien, te genezen en te bloeien. Het is tijd om de controle terug te nemen over je leven en de eerste stap te zetten naar een toekomst vol gezonde, liefdevolle relaties.

De lezing op de speakersstage is gratis toegankelijk, voor de exclusieve workshop koop je een extra ticket in onze ticketshop. Opgelet de exclusieve workshops zijn voor max. 20 personen toegankelijk

Meer info: www.ginapeeters-coach.com