De weg van angst naar liefde. 

Ik ben Gerlinde en ik neem je in de workshop die ik geef op het Magical Zen Festival mee op een pad dat ik de laatste 10 jaar bewust bewandel: het pad van angst naar liefde. Nooit had ik kunnen bedenken naar waar dit pad zou leiden. Nu ervaar ik elke dag diepe verwondering en vreugde voor de bevrijding van de angst die mij decennialang afhield van het échte leven. 

Ik geloof dat angst de oorzaak is van alle pijn, ziekte en leed. Angst houd je klein en maakt je onzeker over jezelf. In deze tijd zijn we in staat om alle pijn en leed van generaties lang naar het licht te brengen. Elke angst waarvan je jezelf verlost is een cadeau aan jezelf, aan je voorouders, aan je nageslacht, aan je familie, aan heel je omgeving. Door je angst los te laten lever je een waardevolle bijdrage aan heel de samenleving. 

Als angst de grip op je leven verliest, laat je het Universum toe om universele liefde vanuit de Bron door je te laten stromen. Maar daarvoor is het belangrijk dat je je angsten onder ogen komt. En dat vraagt moed. 

In deze workshop gaan we samen, als onbevreesde moedige krijgers, de angst uitnodigen om zich te laten zien. Terwijl we haar recht in de ogen kijken, blijven we verbonden met de Bron van Liefde. 

We laten angst en liefde versmelten in ons hart waardoor de strijd tussen deze beide voor eeuwig verdwijnt. 

Deze oefening is heel krachtig, transformerend en bewustzijnsverruimend (zeker als we ze in groep doen). Kom alleen mee doen als je bereid bent om actief mee te doen. Ik dank iedereen die deelneemt aan dit krachtig veld van transformatie. 

Tot ziens op het festival
Gerlinde

Meer info:
Deelname is gratis en reservatie is niet verplicht maar als jij verzekerd wil zijn van je plaatsje op deze workshop, kan je je hier aanmelden
https://bit.ly/workshop_vanangstnaarliefde_MZF

2 redenen om op voorhand te reserveren:

  • Jij krijgt (na het festival) van mij 𝙚𝙚𝙣 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙞𝙨 persoonlijke 𝙀𝙢𝙤-𝙨𝙘𝙖𝙣 van een 1/2 uur
    Tijdens een 𝙀𝙢𝙤-𝙨𝙘𝙖𝙣 luister ik naar jouw verhaal en voel ik waar de energie hapert. Ik geef bewustzijn en woorden aan jouw gevoel en begeleid je naar 𝙚𝙚𝙣 𝙙𝙞𝙚𝙥𝙚𝙧𝙚 𝙡𝙖𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙡𝙞𝙣𝙜.
  • Uit alle inschrijvingen loot ik 3 𝙬𝙞𝙣𝙣𝙖𝙖𝙧𝙨 die aanspraak maken op een gratis 𝙊𝙃𝙏-𝙫𝙧𝙖𝙜𝙚𝙣 𝙠𝙖𝙖𝙧𝙩𝙚𝙣𝙨𝙚𝙩.


www.openhearttraining.be
https://www.instagram.com/openhearttraining.be/
https://www.facebook.com/openhearttraining.be/
https://www.linkedin.com/company/open-heart-training/

https://www.youtube.com/@openhearttraining