Ontmoet Eva Gysen

‘Kijken door de ogen van een kind.’ Al spelenderwijs, experimenterend en op maat werkend, moedig ik jou aan om meer jezelf te zijn.

Sinds 2020 mag ik mij beeldend therapeut, specialisatie ACT (ACT = acceptance and commitment therapie) noemen. Ook volgde ik de ACT4kids opleiding bij Monique Samsen.  Ik leerde er de kracht kennen van aanwezig zijn, ondanks niet prettig voelende emoties, ondanks neerhalende gedachten. Je hoeft je er niet door te laten meesleuren, je hebt een keuze. De kracht van zelfverantwoordelijkheid ipv beschuldigen, de kracht van verbinding ipv afscheiding, de kracht van ervaren ipv vermijden, allen krachten die in mijn bedrijf centraal staan.  

Momenteel geef ik rots en water op lagere scholen, bij tejo vzw en in mijn eigen praktijk Krachtinzicht. Ik ben docent van de cursus werken met kinderen bij de vrije academie ’t Pad. En begeleid kinderen, jongeren en volwassenen om meer zichzelf te laten zien en zijn. Op het Magical Zen Festival kun je me bezig zien op het Kids Island.

Ontdek jouw superkracht!
Leer de skills van een echte superheld: stevig staan als een rots, vloeiend ontwijken als water, focussen als een adelaar. Je leert jezelf beter kennen aan de hand van verschillende spelletjes. En daarna bespreken we in groep wat je ontdekte over jezelf. Kom je mee op ontdekkingstocht? 

Mindfulness voor kids
Er is een soort knop in jezelf die je aan en af kan zetten. Als je hem aan zet, ben je helemaal aanwezig, open voor en nieuwsgierig naar alle informatie die vanbuiten en vanbinnen komt. Je laat je dan niet afleiden of vangen door oordelen of meevoeren door een emotiestorm, maar je blijft hier. Samen ervaren we tijdens deze workshop het verschil tussen die knop aan of uit te zetten. En doen we leuke oefeningen terwijl we die knop in onszelf aan zetten! Doe je mee? 

Meer info:
www.krachtinzicht.be
www.facebook.com/krachtinzicht.be 

When whe deny the story, it defines us. When we own the story, we can write a brave new ending.”  Brené Brown