Ellen AM Hartl is doordrongen van spiritualiteit, ze is heks en ingewijde Wicca priesteres. Al van kindsbeen af ziet ze de wereld door een spirituele en magische bril en heeft dit weten neer te zetten in haar leven op een aardse en hedendaagse manier. In 2010 begon ze als coach haar wijsheid en inzichten te delen om anderen te helpen. Sinds 2019 focust ze zich op het schrijven van boeken en artikels, het samenstellen van een podcast en het geven van lezingen in Vlaanderen. Ellen is eveneens een pragmaticus en wil de wereld tonen dat spiritualiteit ook zeer aards, praktisch en modern is. Ze hanteert daar graag haar begrip ‘Spiritualiteit op hoge hakken’ voor. Ze is integer, authentiek en oprecht. Dat merk je meteen wanneer je haar hoort spreken en ontmoet.

Lezing: Lief voor jezelf

Ellen AM Hartl vertelt haar verhaal via deze interactieve lezing: hoe ze door een zware klinische depressie en onderliggende burn-out het pad van zelfzorg en zelfliefde wist te vinden, hoe ze de zegeningen van het leven inzag na haar diagnose van Chronische Vermoeidheid Syndroom (CVS/ME) en hoe ze via het verder contact met de natuur, haar werk als priesteres nieuw leven wist in te blazen. Ellen stelt zich zeer open, rauw en kwetsbaar op en vertelt hoe symbolische momenten haar leven hebben veranderd.

Haar boek ‘Lief voor jezelf’ is haar persoonlijke handleiding naar meer zelfzorg en zelfliefde en vormt mee een leidraad in deze lezing.

meer info:
Website: www.hartl.be
FB: @hartl.spiritualiteitophogehakken
IG: @spiritualiteit_op_hoge_hakken
Podcast via Spotify: https://open.spotify.com/show/4oIbLn6jCDaLwqweYMPkLI
Podcast via Soundcloud: https://on.soundcloud.com/wKBs
Overige links: https://linktr.ee/Spiritualiteit_op_hoge_hakken