Charlotte De Groof

Ik acteer, schrijf en lees mensen naar de rol van hun leven: die van zichzelf. De tools die ik hiervoor gebruik zijn theater, poëzie, Quantum Human Design en Neuro Emotional Integration. De focus in alles wat ik doe ligt op zelfliefde en empowerment.

We zijn allemaal verschillende stukjes van de puzzel. Pas wanneer we stoppen met proberen om net als de andere stukjes te zijn en we onze eigen unieke vorm accepteren, dan kunnen we onze plek innemen en het grotere geheel zien.

Het accepteren van deze realiteit heeft mij alles gekost en tegelijkertijd heeft het mij alles gegeven. Wanneer we onze angsten, donkerste schaduwstukken en diepste pijnen aankijken, ontvouwt er zich een nieuw perspectief. Eentje dat ons met compassie laat voelen en zien dat Humanity, het mens zijn, niet om jou of mij draait. Het gaat over ONS.

Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik ontvang exact wat ik nodig heb door mijn eigen ritme te volgen en op mijn buikgevoel en intuïtie te vertrouwen. Het ontvankelijk stukje heeft wat tijd gekost: 35 jaar om exact te zijn. Zo’n 10 jaren van intense deconditionering en 25 jaren met de overtuiging dat ik niets waard was en dat niemand mij ooit graag kon zien. Ik moest alle overtuigingen rond wie ik dacht te moeten zijn, en hoe ik dacht me te moeten gedragen, om goed genoeg te zijn voor vriendschappen, liefde en het leven in het algemeen, laten vallen. En dat deed ik.

Bewust kiezen om jezelf graag te zien en volledig te vertrouwen op het universum is niet gemakkelijk. Maar als je bereid bent om door het donker te gaan, om haar aan te kijken en te omarmen, dan brengt ze je het helderst denkbare licht.

Charlotte geeft een lezing en een exclusieve workshop op het Magical Zen Festival. Haar gratis lezing gaat over jezelf vinden, worden en blijven door de lens van Human Design. Een poëtische reis naar zelfacceptatie en liefde.

Om te kunnen deelnemen aan haar exclusieve workshop, Quantum Human Design Masterclass – 3 tools om te gaan leven als je ware zelf (type, strategie & autoriteit), dien je vooraf een ticket te bestellen. 

Meer info: www.charliebravo.be
instagram: @charlottedegroof / @energiecommunity.be
linkt.ree: https://linktr.ee/charlottedegroof