Hallo, ik ben Ariane Verrijken, een gepassioneerde coach en trainer. Mijn unieke benadering om hindernissen te overwinnen en je volledige potentieel te bereiken, heeft me de bijnaam “Dokter van Obstakels” opgeleverd. Met een schat aan ervaring en meer dan 25 jaar expertise kijk ik uit om een lezing te geven op het Magicial Zen Festival.

In deze inspirerende lezing nemen we een diepgaande reis door de kracht van het overwinnen van obstakels en het volledig benutten van je potentieel. De lezing biedt een unieke kijk op hoe je kunt transformeren van het doorstaan van tegenslagen naar het leiden van je eigen pad naar succes.

Aan de hand van echte levensverhalen, kennis van “waarom we doen wat we doen”, en korte reflectie zul je je eigen belemmeringen en angsten beter begrijpen en een tool krijgen om deze te overwinnen. Deze tools zijn direct toepasbaar in je dagelijkse leven en werk. Met als resutaat positieve veranderingen in je leven.

Ben je op zoek naar empowerment, persoonlijke groei en succes? Dan is deze lezing echt iets voor jou! Je zult worden geïnspireerd om obstakels te zien als kansen en je volledige potentieel te benutten om je dromen waar te maken. Maak je klaar om de regie over je leven te nemen en te evolueren van lijden naar leiden.

Misschien ben jij de winnaar van een  gratis “one on one” coaching

Als “Dokter van Obstakels” biedt ik op maat gemaakte oplossingen en strategieën om deze hindernissen te overwinnen, zodat je weer in staat bent om met vertrouwen en vastberadenheid te handelen. Talloze individuen hebben zo hun potentieel weten te ontgrendelen en succes behaalt. Door deze lezing te volgen maak je kans op een gratis 1.5 uur coaching sessie.

Meer informatie kan je vinden op:
www.arianeverrijken.be
https://www.youtube.com/watch?v=It37sn84Zmg
https://www.youtube.com/watch?v=l78QJFf-44A
https://www.youtube.com/watch?v=qb0DI-DjuJ0