Ik startte mijn carrière als kinesiste. Al snel ontdekte ik dat er meer was dan het fysieke lichaam. Ik merkte bijvoorbeeld dat een pijnlijke of een geblokkeerde schouder signalen waren die iets meer wilde vertellen. Ik zag dat spanning, stress, pijn en ziekte vaak rechtstreeks met elkaar in verbinding stonden. Dat fascineerde me. Ik wou er meer over weten. Ik las boeken, bekeek video’s, volgde workshops en tal van diepgaande opleidingen. Van relaxatietherapie tot shiatsu-therapeut; van universal Tao tot 4dimensioneel bodywork en allerhande meditatietechnieken.

Intussen leerde ik ook van het leven zelf. Ik ontdekte steeds opnieuw die diepere relatie tussen het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele. Mijn levenslange zoektocht bracht me steeds meer rust, ruimte, balans, vreugde, vrijheid en vervulling. En die ervaring wil ik vandaag graag delen en doorgeven.

Ik word blij als iemand begrijpt waarom datzelfde gevoel in de weg blijft staan. Het ontroert me als mensen ervoor kiezen om verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze voelen. Het raakt me als oude overtuigingen en gewoontes overstegen worden. En als mensen bewust de leiding over hun leven in eigen handen nemen.

Op het magical zen festival geef ik 2 workshops:

Workshop – IN JE KRACHT STAAN (Lezing + geleide meditatie)

In je diepste zijn leeft er een kracht die niet gelimiteerd wordt door angsten, twijfels of zorgen. Deze kracht is er altijd en overal. Maar meestal worden we zo hard in de buitenwereld getrokken dat we het contact ermee verliezen. In deze workshop geef ik je 3 inzichten die je nodig hebt om deze innerlijke kracht weer te kunnen voelen. Zodat jij kan thuiskomen bij jezelf en kan leven vanuit je kern.

SoulOxygen – Thuis komen bij jezelf (ademwerk + geleide meditatie)

SoulOxygen is een en combinatie van geleide meditatie en breathwork die zuurstof geeft aan je Ziel. Je ervaart een ongekende ontspanning die je laat zinken In de diepere lagen van je bewustzijn. Je komt thuis bij jezelf en bevrijdt je innerlijke kracht.

Meer info:

Website: https://www.anne-nieuwejaers.com/
FB: https://www.facebook.com/anne.nieuwejaers.academie
IG: https://www.instagram.com/anne.nieuwejaers.academie
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/anne-nieuwejaers-24a943105
Podcast: https://www.anne-nieuwejaers.com/podcast