Fauvist is ontstaan vanuit een diepe nood een bedrijf te creëren om meer vervulling te brengen op de plek waar het er echt in de meest fundamentele zin toe doet, namelijk thuis, in een gezin. Hoewel ik in het bedrijfsleven merk dat we meer een meer ruimte creëren om na te gaan waar de “zin” van het leven voor een persoon ligt ben ik er meer en meer van overtuigd dat het echte goud en de basis voor een onbetaalbaar geschenk voor de volgende generatie ligt in het maken van de bewuste keuzes die leiden tot een eigenzinnig, vervullend leven. Ik koest er diepe overtuiging dat een zoektocht waarbij we (her)ontdekken wat er voor ons als ouders en partners écht toe doet de deur opent naar het vormgeven van een leven met een invulling en een tempo dat écht bij ons past. Eentje waarbij we niet op automatische piloot fungeren en eentje waarbij we onze kinderen van alle leeftijden een vellige en sterke basis meegeven.

Ikzelf, Alix, ben sinds ik me kan herinneren een vragensteller en zoeker. In de tools en programma’s van Fauvist breng ik kennis en ervaring uit de bedrijfswereld, onstilbare leesdrang en levenservaring bij elkaar om andere ouders en partners te inspireren bij het stellen van de vragen die hen tot hun eigenzinnige en vervullende gezinsleven brengt.

Meer informatie over Fauvist

Wat als je

  • in de veelheid van activiteiten van elk gezinslid toch de eenvoud van puur geluk kan creëren?
  • met een gevoel van diepe voldoening kan terugkijken naar de voorbije weken met je gezin in plaats van met moeite te bedenken hoe en wanneer jullie fijne momenten samen beleefd hebben? 
  • elke dag met je gezin je beste leven kan leiden. 

Fauvist is in het leven geroepen om te midden van de volle hectiek van het leven én het willen schitteren op alle vlakken toch dat gevoel van helderheid, eigenzinnigheid en diepe vervulling te ervaren. Elke dag te weten dat je met je gezin de beste versie van het leven leidt op een manier die écht bij jou past. 

De tools en programma’s van Fauvist begeleiden ouders & partners die:

  • Samen ouder zijn (in eender welke constellatie) en in die zin ook partners zijn. Dapperheid om in zichzelf en naar elkaar te kijken. Jullie zijn partners die inzicht wensen en helderheid in wat écht cruciaal is voor jullie zelf, in jullie partnership en voor het gezin. 
  • Bewuste en eigenzinnige keuzes willen maken (weg met “zo hoort het nu eenmaal”):
  • Grote dromen voor de toekomst vertalen naar haalbare stappen voor de komende weken, maanden en jaren. Zo kunnen je eigen dromen waar gemaakt worden. 
  • Een dosis creativiteit hebben of in elkaar kunnen wakker maken om out of the box rituelen te creëren die ervoor zorgen dat intenties en liefde voor elkaar ook verankerd worden in gedrag en momenten

Inspiratie sessie Fauvist

De kracht van het Familie Manifesto

Er zit iets krachtig in een gezin, in welke constellatie dan ook. Het is een plek waar je kan zijn wie je bent en waar je jezelf kan ontplooien. Hoe kan je als ouder(s) en als partners bewust dat gezinsleven vorm geven? Hoe kom je tot kiezen voor wat écht werkt? Hoe kom je tot een vervullend ritme als gezin, jaar in jaar uit? Hoe kan je ervoor zorgen dat tijd iets wordt wat je bewust kan beleven, iets wat niet aan een razendsnel tempo door je vingers glipt? Waar zit de magie die je zal toelaten aan het einde van je leven met een gevoel van intense tevredenheid terug te kijken en te weten “zo was het goed”?  

In deze inspiratie sessie creëert Alix van Fauvist een kader dat je toelaat met deze vragen aan te slag te gaan. Want veel krachtiger dan het geven van de antwoorden is het nieuwsgierig zoeken en verkennen naar wat jij wil en wat je gezin nodig heeft. In bewuste keuze zit namelijk de sleutel tot échte vervulling.

meer info:

www.fauvist.be

Instagram: fauvist_alix

Contact Fauvist

Alix Fauve Rombouts

Einhoven 17 2980 Zoersel

Belgium

Telefoonnummer 0475 83 64 99

E-mailadres alis@fauvist.be